آموزش صفر تا صد ثبت لینک سایت در گوگل

ثبت لینک سایت در گوگل با هدف اطمینان از شناسایی سایت توسط گوگل و رتبه گرفتن صفحات سایت در گوگل انجام میشود. در این مقاله با مراحل ثبت لینک سایت در گوگل آشنا خواهیم شد.

مراحل ثبت لینک سایت در گوگل

  • ابتدا باید سایت خود را ایجاد و دامنه و هاست را خریداری کنید. و روی هاست سایت را بارگذاری کنید
  • وارد سایت وبمستر گوگل شوید.

آدرس https://www.google.com/webmasters را در نوار آدرس مرور گر کپی کنید (میتوانید روی لینک کلیک کنید)

آموزش کامل ثبت لینک سایت در گوگل

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید. من با اکانت گوگل خودم  وارد شده ام. شما نیز باید همین کار را انجام دهید. ایجاد اکانت گوگل رایگان است و براحتی میتوان یک اکانت ایجاد کرد. در مرکز صفحه نوار ابزاری برای ورود آدرس سایت قرار دارد. آدرس سایت را وارد کنید. سپس روی دکمه Add property کلیک کنید.

اثبات مالکیت سایت

در این قسمت شما باید ثابت کنید که سایت متعلق به شما است. در تب اول به شما این امکان را میدهد که فایلی را دانلود و سپس روی سرور سایت خود بارگذاری کرده و به این پنجره بازگشته و Verify  را بزنید. البته باید کپچا را نیز تائید کنید.

بارگذاری فایل در سرور

ما فایل را دانلود کرده ایم سپس وارد سرور خود میشویم و فایل را در سرور بارگذاری می کنیم.

اگر نخواهیم از این روش استفاده کنیم روش های جایگزین در تب Alternate methods در اختیار ما خواهند بود.

روش های جایگزین تائید هویت سایت

باید یکی از این روش ها را انتخاب و مالکیت سایت را ثابت کنیم. مثلا در روش اول ما تگ معرفی شده را کپی کرده و به صفحه اصلی سایت خود اضافه می کنیم.

درج کد Html

بعد از تائید عملیات میتوانیم از امکانات وب مستر گوگل استفاده کنیم در این قسمت علاوه بر ثبت سایت در گوگل امکان بررسی خطاهای موجود در سایت نیز وجود دارد.

هنگامیکه یک سایت جدید خریداری می کنید. بعد از ثبت آن در وب مستر باید مطمئن شوید که از فعالیت های قبلی آن سایت جریمه ای شامل حال شما نشده است. برای این منظور کافیست که بعد از تائید سایت در وب مستر دستور Search traffic/manual actions را اجرا کنید. اگر سایت از قبل مشکلی داشته باشد. در این قسمت به شما اطلاع داده میشود. سایت ما قبلا توسط کسی استفاده نشده است و کلیه قسمت های آن در وب مستر تهی است.

خالی بودن کدهای خطا

نکته: باید مدتی با سایت فعالیت کنید تا اطلاعات سایت در وب مستر قابل مدیریت باشد.

آیا ثبت سایت در گوگل ضروری است

خیر! ضرورتی برای ثبت سایت در گوگل وجود ندارد با قرار دادن محتوا در سایت و تبلیغ محتوای سایت در شبکه های اجتماعی و سایت های دیگر، سایت خود به خود توسط گوگل شناسایی میشود. اما نکته اینجاست که وب مستر گوگل تنها سایت را ثبت نمی کند. امکانات مدیریتی این سایت بسیار زیاد هستند. بعنوان مثال اگر شما صفحه ای در سایت دارید که رتبه گوگل آن برای شما حائز اهمیت است یا اگر تغییراتی در صفحات سایت خود ایجاد کرده اید و میخواهید صفحات مجددا توسط گوگل خوانده شود کافیست در وب مستر دستور Fetch را اجرا کنید:

ّfetch در وب مستر

به این ترتیب علاوه بر اطمینان از اینکه سایت توسط گوگل بدرستی پردازش میشود میتوانید از گوگل بخواهید که بر رتبه صفحه تجدید نظر کند. اگر لینک های داخلی و تبلیغات موثری برای صفحه انجام داده باشید. ممکن است رتبه بهتری بدست بیاورید.

گوگل وب مستر امکانات بی نظیری را بصورت رایگان دراختیار شما قرار میدهد بنابراین عملاً دلیلی برای عدم ثبت نام سایت در آن نداریم.

چه کسانی باید از ابزار وب مستر استفاده کنند

هر کسی که سایت داشته باشد.! از مالکان سایت که چندان علاقه ای به اینترنت و سایت ندارند تا حرفه ای ها، از سایت های تازه تاسیس تا سایت های حرفه ای، ابزار وب مستر گوگل میتواند برای همه این افراد مفید باشد.

صاحبان تجارت:  حتی اگر تصور می کنند که دانشی از چگونگی کار با وب مستر گوگل که به آن کنسول جستجو هم می گویند ندارند. شما باید با مفاهیم عمومی وب مستر آشنا شوید. شاید شما از شرکت طراح سایت برای انجام تنظیمات وب مستر سایت خود کمک بخواهید. در این حالت شما میتوانید از شرکت طراحی سایت بخواهید که توضیحاتی در باره آمارهای قسمت های مختلف به شما بدهد. ایده کلی که شما بدانید چه تغییراتی می تواند جستجوی سایت شما را برای مخاطب ساده تر کند بسیار عالی بنظر میرسد. این ایده کلی دقیقا مهمترین بخش فعالیت های وب مستر گوگل است.

متخصصات سئو یا بازاریابها، بعنوان کسانی که در بازاریابی آنلاین تمرکز دارد: کنسول جستجو برای مانیتور کردن ترافیک سایت مفید خواهد بود. به کمک آن میتوان رتبه سایت را بهینه کرد. میتوان ظاهر سایت در نتایج جستجو را تغییر داد. میتوان ابزارهای وب مستر را برای مدیریت بهتر همراه با دیگر ابزارهای مدیریت گوگل مانند گوگل ترندز و گوگل آنالیتیکس به کار برد.

مدیران سایت، میتوانند درباره درستی عملکرد سایتشان مطمئن شوند: کنسول جستجو به مدیران سایت امکان مانیتور سریع و آسان مشکلات سرور را میدهد. مشکلات بارگذاری اطلاعات در سایت، مشکلات امنیتی سایت ،... توسط وبمستر گزارش داده خواهند شد.

توسعه دهنگان وب: اگر برای سایت کد های ساختاری برای نحوه به نمایش درآمدن سایت در گوگل نوشته باشید میتوانید در وب مستر مشکلات احتمالی این کد ها را یافته و اصلاح کنید.

توسعه دهندگان نرم افزار: میتوانند از ابزار وب مستر گوگل برای اطمینان از اینکه گوگل قادر به یافتن تمام صفحات نرم افزار آنها است. استفاده کنند. با توجه اینکه پلتفرم های متنوعی برای تولید نرم افزارهای موبایل وجود دارد اطمینان از در اختیار بودن کلیه منابع لازم برای گوگل ضروری است.

همچنین بخوانید
سئو تکنیکال، تمام جنبه های فنی موثر بر سئو وب سایت: میزبانی و سرعت سایت، نقشه سایت و تگ های متا. در این مطلب از سئو24 چک لیست کامل سئو فنی را بخوانید.
افزایش سرعت سایت در هر نوع سایت متفاوت است. روش های کاربردی و عملی بالا بردن سرعت لود سایت را در این مقاله از seo24 می خوانید
بهترین جایگزین برای الکسا، موضوعی است که اخیرا افراد زیادی به دنبال آن هستند. در این مقاله از seo24 به معرفی بهترین جایگزین سایت الکسا و قابلیت‌های آن پرداخته‌ایم.
برای اینکه بتوانیم آنالیز دقیقی از لینکهای تبلیغاتی در ایمیل و بنر داشته باشیم از کدها و پارامترهای utm استفاده میکنیم و با کمک آن به داده های آماری میرسیم.این کدها باید بصورت دستی و طبق قواعد خاصی ساخته شوند تا در نهایت شخصی که کمپین ها را مدیریت میکند بتواند تشخیص دهد که چه میزان ورودی برای هر یو تی ام ارسال شده است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

برای سفارش سئو سایت خود، همین الان کلیک کنید.