در کتب بازاریابی به این نکته زیاد برخورد میکنیم که کالا را به مشتری مورد علاقه خود بفروشید. این جمله به معنی آن است که هر شخصی توان گفتگو و بحث با قشر خاصی از جامعه را دارد. شخصی میتواند با پزشکان راحتتر وارد معامله شود. شخص دیگری با صاحبان فروشگاه و کاسبان راحتتر ارتباط برقرار میکند.این مسئله باعث شد که بازار هدف در بازاریابی به بخش های مختلفی تقسیم شود. بسیاری از بازاریاب ها تقسیم بندی های خاص خود را دارند.که قطعا در هیچ مقاله ای با آنها مواجه نخواهیم شد. و قطعا نیازی هم به دانستن آنها نداریم.
مقالات آموزشی در مورد سگمنتیشن Segmentation
در مقالات آموزشی در مورد سگمنتیشن Segmentation به نکات مختلف و متنوعی اشاره خواهیم کرد. مسلما قسمت نخست هر بحثی را تعاریف در بر خواهد گرفت. در این بخش ما به تعریف واژه سگمنتیشن Segmentation یا بخش بندی در بازار میپردازیم و تعاریف مختلف موجود را به بحث خواهیم گذاشت. در بخش بعدی به انواع بخش بندی های موجود پرداخته و آنها را تعریف می کنیم.مقالاتی را هم به بررسی ابزار segmentation در گوگل آنالیتیکس اختصاص خواهیم داد. گوگل آنالیتیکس به کاربران امکان تعیین نوع بخش بندی را خواهد داد. اگر از نسخه غیر رایگان گوگل آنالیتیکس 360 استفاده کنید دامنه گزارشات سفارشی بیشتری خواهید داشت.
بخش بندی بازار یا مورد سگمنتیشن Segmentation چه کاربردی دارد
اولین و مهمترین کاربرد بخش بندی بازار افزایش شناخت نسبت به بازار هدف است. بعد از پایان رکود اقتصادی در اروپا و آمریکا بیشتر شرکت های بازاریابی تلاش خود را برای جذب حداکثر مخاطب بکار بردند و از انتخاب بخش خاصی از مخاطب اجتناب کردند. مثلا شرکت اپل تلاش کرد که مخاطب عام را نیز جذب کند.
دومین هدف این استکه با بخش بندی بازار هدف میتوان تعیین کرد که کدامیک از نیروهای بازارایابی شرکت میتوانند کدام بخش از بازار هدف را تحت تاثیر قرار دهند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید